Els nostres projectes a l'Afganistan

A l'Afganistan, Ponts per la Pau implementa una varietat de projectes i programes a Kabul, Baghlan i Nangarhar.

Ponts per la Pau en xifres

El nostre impacte a l'Afganistan

Diners recaptats

0

Persones beneficiàries

0

socis i col·laboradors

0

L’organització reconeix que l’educació és un catalitzador clau per a comunitats més fortes, segures i saludables. Tanmateix, des d’agost del 2021, el context polític a l’Afganistan ha empitjorat de manera significativa.

Per fer front aquests reptes, Ponts per la Pau ofereix un programa continu d’assistència humanitària que opera des de Catalunya. Aquest programa dóna suport a individus i famílies vulnerables més enllà de l’educació, com ara suport psicosocial, salut, higiene femenina, seguretat alimentària i refugi. A més, es realitzen tallers recreatius i d’aprenentatge, creant espais alternatius per al creixement personal i la formació. L’organització estableix clubs de lectura i biblioteques per fomentar l’aprenentatge i expandir el coneixement. Finalment, Ponts per la Pau duu a terme programes de dones emprenedores, on es duen a terme tallers de formació, microfinançament i posada en marxa de petits negocis liderats per dones.

Sigues part activa de la nostra missió.

Com pots ajudar?
És senzill: Fes una Donació Avui!

La teva contribució ens permet arribar més lluny, arribar a més persones i fer un canvi durador. Cada donació, sense importar la mida, és un pas cap a la construcció d’un món més just i compassiu.

Uneix-te a la nostra causa i fes un impacte real

Fes una donació als nostres projectes!

Amb 5€ es pot subministrar a un estudiant amb el material necessari per a la seva educació mensual.
Amb 10€ es poden comprar material de costura suficient per a facilitar la independència econòmica d’una dona emprenedora i el desenvolupament econòmic de la seva comunitat.
Amb 15€ podem adquirir 5 llibres nous per als nostres clubs de lectura i biblioteques per a dones.
Amb 20€ adquirim medicaments i compreses suficients per a una dona durant 30 dies.