POSEU-VOS EN CONTACTE AMB PONTS PER LA PAU

Gràcies pel vostre interès en Ponts per la Pau. Som una organització sense ànim de lucre compromesa amb la promoció de la pau, l’educació i els drets humans. Mitjançant la nostra àmplia gamma de programes, iniciatives de defensa i col·laboracions, ens esforcem per crear un món més just i pacífic.

Apreciam els vostres comentaris, consultes i oportunitats de col·laboració. Ja sigui que tingueu una pregunta, una idea per a una associació o simplement vulgueu conèixer més sobre la nostra feina, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Si us plau, utilitzeu el formulari de contacte que trobareu a continuació o envieu-nos un correu electrònic a info@pontsperlapau.org per posar-vos en contacte. Estem desitjant saber de vosaltres i unir forces per fer una diferència junts.

OPORTUNITATS DE COL·LABORACIÓ I PARTERIATGE:

Ponts per la Pau està compromesa a crear un canvi positiu mitjançant la col·laboració i el partenariat. Donem la benvinguda a les oportunitats de treballar amb persones i organitzacions que comparteixin la nostra visió i valors. A continuació, es presenten algunes oportunitats potencials de col·laboració i partenariat:

  1. Projectes Conjunts: Estem oberts a col·laborar en projectes que coincideixin amb la nostra missió de promoure la pau i la justícia social. Si tens una idea per a un projecte conjunt que pugui fer la diferència a la nostra comunitat, ens encantaria explorar possibilitats de col·laboració.
  2. Desenvolupament de Capacitats: Valorem l’intercanvi de coneixements i el desenvolupament de capacitats. Si tens experiència en àrees relacionades amb la construcció de la pau, la resolució de conflictes o l’empoderament comunitari, estem interessats a explorar oportunitats de formació, tallers i intercanvi de coneixements.
  3. Iniciatives de Recaptació de Fons: Com a organització sense ànim de lucre, depenem del suport de socis financers per mantenir les nostres iniciatives. Si estàs interessat a donar suport al nostre treball mitjançant esdeveniments de recaptació de fons, patrocini o oportunitats de subvencions, estarem encantats de discutir possibles partenariats.
  4. Campanyes de Defensa i Conscienciació: Creiem en augmentar la consciència sobre qüestions socials urgents i advocar per un canvi positiu. Si participes en campanyes de defensa o tens experiència en augmentar la consciència, estem desitjosos de col·laborar en iniciatives impactants que promoguin la pau, la justícia i la igualtat.
  5. Investigació i Avaluació: Estem interessats a col·laborar amb investigadors i avaluadors per millorar l’eficàcia dels nostres programes i iniciatives. Si tens experiència en realitzar estudis de recerca o avaluació relacionats amb la construcció de la pau i el canvi social, donem la benvinguda a la oportunitat de col·laborar.

 

Si veus potencial de col·laboració o partenariat amb Ponts per la Pau, et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant info@pontsperlapau.org o el formulari de contacte que es proporciona a continuació.

Junts, treballem cap a la construcció d’una societat més pacífica i justa.

Et podem ajudar?

VOLS FER UNA DONACIÓ RÀPIDA?

Bizum: 08623

IBAN: ES86 3025 0033 0814 0000 4948

PREGUNTES FREQÜENTS

La missió de Ponts per la Pau és promoure la pau, la justícia social i els drets humans mitjançant l’educació, el desenvolupament i l’empoderament d’individus com agents de canvi. Troba més informació aquí 

Pots mantenir-te al corrent de les últimes notícies, esdeveniments i iniciatives de Ponts per la Pau subscrivint-te al nostre butlletí, seguint-nos a les plataformes de xarxes socials i visitant regularment el nostre lloc web per anuncis i actualitzacions.

Tot i que donem la benvinguda a voluntaris de totes les edats, certes oportunitats de voluntariat poden tenir requisits d’edat específics o restriccions a causa de la naturalesa de les tasques involucrades. Treballarem amb tu per trobar un rol de voluntariat adequat basat en la teva edat i habilitats.

Sí, Ponts per la Pau ofereix pràctiques i programes de voluntariat per a estudiants per a aquells que busquen experiència pràctica en els camps de construcció de la pau, justícia social i drets humans. Si us plau, contacta amb nosaltres  per a més informació sobre les oportunitats actuals.

Pots contribuir per donar suport a la nostra feina directament al web (contribueix ara (enllaç a la pàgina de donacions) o a través del Formulari de Consulta de Voluntariat i Donació. Oferim opcions segures de donació en línia, i pots triar fer una donació única o configurar una contribució recurrent.

Sí, apreciem les donacions en espècie d’articles o recursos que s’alineïn amb els nostres programes i iniciatives. Si us plau, contacta amb nosaltres per discutir la teva donació i com pots donar suport a la nostra feina.

Per fer-te membre de Ponts per la Pau, si us plau omple el formulari de sol·licitud de filiació  disponible al nostre lloc web. La filiació ofereix l’oportunitat de participar activament en les nostres activitats, rebre actualitzacions exclusives i contribuir als processos de presa de decisions de la nostra organització.

Com a membre de Ponts per la Pau, tindràs l’oportunitat de participar en activitats de construcció de la pau, assistir a esdeveniments exclusius per a membres, relacionar-te amb persones de pensament similar i tenir veu en la direcció de l’organització. La filiació també demostra el teu compromís amb la promoció de la pau i la justícia social.

Ponts per la Pau ha tingut un impacte significatiu a la comunitat promovent l’educació per la pau, fomentant el diàleg, donant suport a grups marginats i defensant els drets humans. Mitjançant els nostres programes i iniciatives, ens esforcem per crear un canvi social positiu i empoderar les persones perquè esdevinguin agents de pau.

Pots involucrar-te com a voluntari, membre o donant omplint el nostre Formulari de Consulta de Voluntariat i Donació al nostre lloc web. Tenim diverses oportunitats de voluntariat disponibles, i farem coincidir les teves habilitats i interessos amb els nostres programes i iniciatives.

El compromís de temps per ser voluntari pot variar depenent de l’oportunitat específica. Alguns rols poden requerir un compromís regular, mentre que d’altres poden ser basats en projectes o ser més flexibles. T’hi proporcionarem informació sobre el compromís de temps esperat per a cada oportunitat de voluntariat.

Sí, Ponts per la Pau ofereix sessions de formació i orientació per als voluntaris per assegurar que estiguin ben preparats per als seus rols. Proporcionem recursos, tallers i suport continu per ajudar els voluntaris a contribuir de manera efectiva als nostres programes i iniciatives. Si us plau, contacta amb nosaltres  per a més informació.

Sí, Ponts per la Pau és una organització sense ànim de lucre registrada, i les donacions fetes a nosaltres són deduïbles d’impostos segons el que permeti la llei. T’hi proporcionarem un rebut o reconeixement per la teva contribució. Contribueix ara (enllaç a la pàgina de donacions).

La decisió d’incloure només informació limitada es deu principalment a raons de seguretat, especialment considerant la situació a l’Afganistan i els riscos potencials associats amb operar en àrees afectades per conflictes. Ponts per la Pau prioritza la seguretat i el benestar dels seus membres d’equip, socis i beneficiaris. En mantenir un nivell d’anonimat, l’organització busca protegir les persones involucrades en els seus programes de possibles amenaces o represàlies. Aquest enfocament ajuda a garantir la seguretat i confidencialitat de totes les parts involucrades, permetent que Ponts per la Pau continuï la seva feina de manera efectiva i segura en entorns desafiant. Gràcies per la teva comprensió!