Els nostres projectes a Espanya

Ponts per la Pau en xifres

El nostre impacte a l'Afganistan

Diners recaptats

0

Persones beneficiàries

0

socis i col·laboradors

0

A Catalunya, Ponts per la Pau està activament involucrada en promoure la inclusió social i l’empoderament a través de classes de llengua castellana per a nouvinguts al país. Aquestes classes no només faciliten l’adquisició de l’idioma, sinó que també serveixen com a fonament per promoure l’enteniment, la convivència positiva i la participació plena en la societat. L’organització organitza activitats d’oci i sessions informatives per ajudar els nouvinguts a accedir als recursos existents, fomentant l’autonomia i el creixement personal.

Ponts per la Pau també executa activitats de formació i conscienciació, incloent-hi xerrades, exposicions, conferències i la preparació de materials educatius arreu de l’estat espanyol. Aquestes iniciatives se centren a crear consciència sobre l’Afganistan, els drets humans i la cultura de pau. Mitjançant l’intercanvi de coneixements, la reflexió i el diàleg, Ponts per la Pau té com a objectiu desmantellar rumors, prejudicis i estereotips cap a migrants i refugiats. L’organització busca activament oportunitats de treball en xarxa i col·laboració amb actors locals, participant en projectes i esdeveniments que s’alineen amb la seva missió.

Sigues part activa de la nostra missió.

Uneix-te a la nostra causa i fes un impacte real

Fes una donació als nostres projectes!

Amb 5€ es pot subministrar a un estudiant amb el material necessari per a la seva educació mensual.
Amb 10€ es poden comprar material de costura suficient per a facilitar la independència econòmica d’una dona emprenedora i el desenvolupament econòmic de la seva comunitat.
Amb 15€ podem adquirir 5 llibres nous per als nostres clubs de lectura i biblioteques per a dones.
Amb 20€ adquirim medicaments i compreses suficients per a una dona durant 30 dies.